WordPress.com presenteert

Kathostrip - religieuze stripboeken

2015 in bloggen

Gelukkig Nieuwjaar van WordPress.com!

I I

Over alle commotie

Elke raket vertegenwoordigt een gepubliceerd bericht op deze blog in 2015. En omdat we graag delen, hebben we het vuurwerk beschikbaar gesteld als een jQuery-plugin op Github.

Sommige browsers zijn beter geschikt voor dit soort animatie. In onze tests, werkten Safari en Chrome het beste. Je algemene score is onbekend (details).

We hebben mooi geanimeerd vuurwerk gemaakt om te vierendat je blogt! Helaas kan je browser dit niet weergeven. We hebben een diavoorstelling gemaakt die je kunt invullen, hopelijk kom je terug naar deze pagina met een HTML5 browser. In onze testen kwamen Safari of Chrome het beste uit de bus.

Om het nieuwe jaar te beginnen, willen we graag data over de activiteiten van Kathostrip - religieuze stripboeken in 2015 met je delen. Gebruik je schuifbalk maar!

Krakende cijfers

In een New York City metro-trein passen 1.200 mensen. Deze blog werd in 2015 ongeveer 3.900 keer bekeken. Als je blog een NYC metro-trein zou zijn, zou die ongeveer 3 reizen nodig hebben voordat die zoveel mensen zou kunnen vervoeren.

Er zijn 36 afbeeldingen geüpload, met een totaal van 14 MB. Dat zijn ongeveer 3 afbeeldingen per maand.

De drukste dag van het jaar was maart 21st met 120 bezichtigingen. De meest populairste bericht die dag was Gabriël-prijs 2015 voor het beste religieuze stripboek van het afgelopen jaar: 'Johannes Paulus II'.

Berichtenpatronen

In 2015, waren er 11 nieuwe berichten, dat vergroot het totale archief van deze blog naar 79 berichten.

Beste dag

Met 3 berichten in totaal

Attracties in 2015

Dit zijn de berichten die op Kathostrip - religieuze stripboeken in 2015 het meest bekeken zijn.

Hoe hebben ze deze blog gevonden?

Waar kwamen ze vandaan?

Dat is in totaal 23 landen!
Toplanden: België, Nederland en Verenigde Staten

We zien je in 2016

Bedankt voor het gebruiken van WordPress.com in 2015. We zijn je ook in 2016 weer graag van dienst! Gelukkig Nieuwjaar!

WordPress.com

Kathostrip - religieuze stripboeken

… maar wacht,er is meer!

Hartelijk dank dat je dit jaarrapport bekijkt. Als je wilt, kun je je eigen WordPress.com blog starten in 2016!

  1. 1 Gratis

    Het starten van een blog op WordPress.com is gratis. Als je dus recepten, foto's van je kat of diepe gedachten hebt die je wilt delen, houdt niets je nog tegen om te gaan bloggen.

  2. 2 Plezier

    We maken een prachtig magazine voor je van elke andere WordPress.com blog die je volgt. Het is een geweldige manier om een overzicht te krijgen van een community.

  3. 3 Interactief

    Je kunt reageren op geweldige berichten op WordPress.com, of deze liken of rebloggen. Het is ook een perfecte manier om je eigen community op te bouwen en gelijkgezinde bloggers te vinden.

Bezoek WordPress.com nu!