Breng een bezoekje aan ‘Monastic’

In het hartje van de Vlaamse stadje Aalst bevindt zich sinds kort een prachtig winkeltje met monastieke producten én… RELIGIEUZE STRIPBOEKEN. De ondernemende pastoor Serge De Cauwer van Denderleeuw heeft met zijn vzw nu een tweede winkel open, de eerste in het parochiecentrum ‘Kerkpunt’, naast de kerk in Denderleeuw. De nieuwe locatie in Aalst is prachtig: recht tegenover de ingang van de Martinus-kerk. En het interieur van de winkel doet voor de locatie niet onder. Dat wordt dus gewoon een dagje Aalst.

Tussen de zepen en shampoo’s van de Abdij van Brecht, de wijnen en likeuren van de Abdijen van Dendermonde en Frigolet, de kaarsen, biergistpillen en lindebloesemthee van de Priorij van Klaarland, de communiekaartjes, de perperkoek en choco, vindt u nu een aanbod van stripboeken over de bijbel, de heiligen en enkele grote christelijke getuigen van onze tijd. Zo wil pastoor Serge de evangelisatie en de doelstellingen van CRIABD mede ondersteunen.

Adres Aalst :
Priester Daensplein 4
9300 AALST
053/77.75.01

www.monastic.be

Kaartje bij Google Maps

Over Vincent Kemme
Biologist, catholic christian, husband, (grand-) father, ...

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: